Book en personlig træner i innovation

Lær at knuse problemer på denne 14 dages personlige, digitale træningslejr i innovation – træn hjemme, på job eller på farten. Du kan starte med det samme.

Sjældent har der været brug for at kunne tænke nyt så hurtigt som nu. Står du med et akut behov for at skulle skabe forbedring gennem nytænkning eller vil du bruge denne træningslejr til noget mere langsigtet udvikling? Din personlige træner hjælper dig med lige præcis dit behov.

Hvordan foregår det? Du booker en træner og får et link til alle videoer og værktøj, som vi bruger på træningslejren. De er allerede tilgængelige for hele verden og koster ikke noget. Det, du køber, er den personlige træner, som gør det nemt for dig, guider dig og hepper på dig gennem disse steps:

Step 1

Du bliver ringet op og sammen definerer vi hvad vil du have ud af forløbet. Hvilke forbedringer vil du gerne have hjælp til at skabe?

Du får et link til et værktøj og en video, der hurtigt kan hjælpe dig. Vi starter din logbog op sammen og du skriver dine ønsker til forbedringer ind i logbogen.

Step 2

Du bliver ringet op og sammen prioriterer vi blandt dine forbedringsforslag. Hvad er nice to improve og hvad er need to improve?

Du får et link til et værktøj, der kan hjælpe dig med at stille et krystalklart spørgsmål, som er helt afgørende, når du skal gennem en innovationsproces. Et krystalklart spørgsmål hjælper dig med at gøre din innovation målbar. Det gør det nemmere for dig at komme i mål og være i stand til at dokumentere din succes overfor andre.

Step 3

Du får skriftlig feedback på dit krystalklare spørgsmål i logbogen, så det bliver skærpet og gør dig klar til at lægge en plan for din innovationsproces.

Du får et link til et værktøj, der gør det nemt for dig at lægge en plan for selve innovationsprocessen.

Step 4

Du får skriftlig feedback på din plan i logbogen, så den bliver mere detaljeret og gør dig klar til selve arbejdet.

Du får et link til et værktøj, der gør det nemt for dig at skabe et overblik over din løsning.

Step 5

Du sender din præsentation af løsning. Du biver ringet op og pitcher din løsning over telefon eller skærm og får feedback og hjælp til at bearbejde din løsning.

Step 6

Første version af din løsning er færdig. Du bliver ringet op med yderligere råd til at komme videre eller starte forfra på Step 1 med en ny forbedring, du gerne vil skabe.

Din personlige træner hjælper dig både over telefonen og via jeres fælles logbog. I købet af de 14 dage kan du til enhver tid ringe din træner op og få yderligere hjælp. Jo mere du selv træner i løbet af de 14 dage jo mere får du ud af træningen.

Pris for 14 dages personlig træning i innovation: 1.925 kr. + moms.

Her kan du booke en personlig træner i innovation.

Navn

Email

Organisation

Adresse

Postnr.

By

Indtast eventuelt EAN nr.

Besked


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/websites/web00162/www.1925modellen.dk/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59