Vil du lære at facilitere en innovationsproces fra start til slut?

Efter to dage på 1925 modellens innovationsskole står du både med et krystalklart spørgsmål i hånden samt en plan for din proces. Du har lært metoden at kende, fået værktøjskassen og hørt alle de praktiske eksempler på brugen af metoden, så du nemt kan bruge den i dit arbejde.

https://www.instagram.com/p/B4aglDmh3BJ/

Hvad og hvordan lærer du?

Vi veksler mellem teori og praksis, så du hele tiden kobler det, du lige har lært, med en praktisk hverdag.

Vi starter med at definere, hvad innovation betyder og hvilke faser en innovationsproces skal igennem.

Så kortlægger og analyserer vi mulige forbedringer på dit job, i din klub, i din kommune, i din klasse eller på kloden.

Ved hjælp af metodens værktøj lærer du at bestemme retningen for en innovationsproces.

Så åbner vi hele værktøjskassen, så du lærer forskellige kreative metoder til problemløsning

Alle deltagere får udleveret en udfordring, som de skal lægge en plan for. Og så skal metoden i spil.

Du skal anvende de kreative metoder, du lige har lært, til at løse den udleverede udfordring. Når du har arbejdet dig gennem 1925 modellen har du både bygget prototyper, lavet en elevatortale og præsenteret løsningen for resten holdet.

Til slut får du både feedback af træneren og de øvrige deltagere, så du kan fortsætte dagen efter kurset med at skabe forbedring gennem nytænkning for dig selv og andre.

“1925-modellen kan varmt anbefales, metoden indholder konkrete værktøjer og man får lyst til at høre flere historier. Carsten formidler modellen på en levende og inspirerende måde, der giver motivation til, at arbejde videre modellen og værktøjerne efterfølgende. Tak for et godt kursus.”

Kim Barding, IBC InnoLab


Der er altid noget, der kan blive bedre, billigere eller hurtigere, så uanset om du fokuserer på processer, produkter eller paragraffer, så hjælper 1925 modellen dig.

1925 modellen bruges i både firmaer, forvaltninger, forsvaret og folkeskolen.

 
 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/websites/web00162/www.1925modellen.dk/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59