Persondatapolitik

Registrering og behandling af persondata

Vi registrerer de oplysninger, du selv giver til os i forbindelse med handel på vores hjemmeside og tilmelding til nyhedsbrev.

Det gør vi for at kunne håndtere og behandle dine bestillinger, kontakte dig i forbindelse med levering af varer samt opfylde vores forpligtelser overfor dig som kunde.

De persondata, vi registrerer, når du handler hos os er: Navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

Beskyttelse af persondata

Vi anser alle personlige oplysninger som fortrolige, og videregiver ikke dine informationer til tredjemand – udover vores lager- og fragtleverandører, da dette er nødvendigt for at kunne behandle din ordre og få dine varer frem til dig.

Opbevaring og sletning af persondata

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev via linket nederst i alle nyhedsbreve.

De oplysninger der er givet i forbindelse med en aflagt ordre, opbevarer vi, så længe det er påkrævet for at kunne overholde den gældende lovgivning.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til indsigt i, hvilke oplysninger vi har på dig. Hvordan vi behandler oplysningerne og hvor vi har fået dem fra.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de oplysninger vi har om dig. I fald det ønskes, kan du sende en mail til cb (snabela) carstenborch.dk med den rette dokumentation. (der må påregnes svartid)

Du har ret til at få rettet de oplysninger vi har om dig, hvis du mener, de er forkerte.

Du har ret til at få slettet dine persondata, hvis vi ikke har grund til at beholde dem af andre grunde (lovgivning)

Du har ret til at få begrænset behandling af dine persondata, så vi blot kan behandle dem i en begrænset periode, hvis lovgivningen ikke siger andet.

Du har ret til at få dine persondata udleveret elektronisk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring

Som forbruger har du mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet. Vær dog opmærksom på beløbsgrænserne for at indgive klage dertil. Du har desuden mulighed for at klage til EU klagesystemet ODR

***

Dette er Carsten Borch ApS’s 1. version af vores persondatapolitik af 24. maj 2018.

Den træder i kraft den 25. maj 2018.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/websites/web00162/www.1925modellen.dk/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59