Godt brugt innovationskultur billigt til salg

Kan man løfte innovationsevnen i en hel organisation på tre timer? Ja. Koster det en bondegård? Nej.

Der er ikke noget nyt i nytænkning. Det har altid været en god idé. Det nye er, at vi har gjort det besværligt. Vi mennesker går altid og prøver at få øje på noget, der kan blive bedre, hurtigere, billigere. Det er vores natur. Desværre er det også vores natur at komplicere ting. Fjollede ord som innovationsacceptansgraden, cultural probes og resiliens har lusket sig indenfor døren, når vi snakker om udvikling. Når vi prøver at fokusere på forbedring, som er formålet med innovation. Her gør vi det nemt.

Jeg har kogt mine 15 års erfaringer med at facilitere innovationsprocesser ned til tre timers undervisning, så din virksomhed kan løfte innovationsevnen i hele virksomheden på tre timer.

Om tre timer kan I være igang med at formulere krystalklare spørgsmål.

Om tre timer ved du hvad der skal til for at skabe forbedring. Om tre timer har du fuldført 1925 modellens innovationsskole, printet værktøjskassen ud og kan allerede være i gang. Kald det innovationsledelse, kald det designtænkning, kald det lige hvad du vil, for du kommer til at forbedre præstationer og situationer ved at få bedre idéer og få mere ud af dem.

Hvis alle i en organisation deltager på 1925 modellens innovationsskole kan man løfte innovationskompetencen i en hel virksomhed på tre timer.

Du skal ikke afsted på dyre kurser i flere dage med transportudgifter og overnatning, mens bunkerne hober sig op imens.

Du kan bruge dine nye evner med det samme. Brug tre timer på innovationsskolen og resten af dagen på at formulere et krystalklart spørgsmål og lægge en plan. Med et krystalklart spørgsmål ad gangen forbedrer du både kulturen, hverdagen og bundlinjen. Det er innovation i hverdagsklasse.

Du får mere end 15 års erfaring pakket ned til:

20-25 korte videoforedrag

Hele e-bogen

Hele lydbogen

Folderen som du selv kan printe

Eksempler på det krystalklare spørgsmål

Hele værktøjskassen så du nemmere kan facilitere dine processer

Tjeklisten

Eksempler på konceptbeskrivelser og drejebøger fra forskellige processer

Adgang til forum, hvor du kan stille spørgsmål til mig og de andre deltagere

Og forhåbentlig det afgørende skub – ACTIONKNAPPEN – til at gå ud og bruge 1925-modellen, så du kan hjælpe en masse mennesker med at gøre forbedring større end forandring.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/websites/web00162/www.1925modellen.dk/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59