Mød de glade læsere

‘1925-modellen giver troen på innovation tilbage,’ skrev Alt om Ledelse

‘Nu har jeg læst din fine bog om innovation – og som sædvanligt er jeg vild med din historiefortælling. Det bliver så meget nemmere for mig at huske model og tilgang, når jeg kan se det for mig! Tak 🙂 Har delt de øvrige udgaver ud til rundsending blandt mine medarbejdere.’

Tina Lykkegaard Marker, projektchef, CAMPUS Gentofte

‘Bogen var helt klart en succes som “opvarmning” til vores lederseminar, hvor vi bl.a. arbejdede med ledelse af innovationsprocesser.’

Eva Kanstrup, direktør Teknik og Miljø, Herning Kommune

‘Rigtig, rigtig god. Lod mig rive med. Masser af skønne ordspil og gode billeder. Kan se det for mig. Velstruktureret. Fint flow. Let at forstå og relatere sig til. Elsker at du serverer viden om historien i diskrete bidder, så jeg føler mig beriget og nysgerrig. 1925. Godt tænkt og et helt anderledes bud på at flå innovation ned fra den abstrakte hylde og gøre den levende, vedkommende og ligetil. Den er stille og skøn i al sin vigtige enkelhed. Bum.’

Merete Due Paarup, indehaver, Image Consult

‘Har også lige læst bogen – med stor glæde.’

Antje Behrens, lærer på Innovationsledelse, IBA

‘Tak @carstenborch for #1925modellen godt og enkel tilgang til #innovation #godbog #IkkeSpildAf- Papir’

@rasmusgv på Twitter

‘Er begejstret for modellens enkelhed, men store anvendelighed til både store og små projekter… selv til idégenerering for kun en person.’

Annelene Hausmann, marketing manager, Borgen Shopping

Det er dejligt når nogen siger, de gerne vil læse ens bog. Det er endnu dejligere, når de rent faktisk gør det. Det er allerdejligst, når de deler deres glæde over den.

Skriv et svar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/websites/web00162/www.1925modellen.dk/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59