Anmeldelserne

Eva Kanstrup, direktør, Teknik og Miljø, Herning kommune bestilte den første bunke bøger.

“Nu har jeg læst din fine bog om innovation – og som sædvanligt er jeg vild med din historiefortælling. Det bliver så meget nemmere for mig at huske model og tilgang, når jeg kan se det for mig! Tak 🙂 Har delt de øvrige udgaver ud til rundsending blandt mine medarbejdere.”

Tina Lykkegaard Marker, projektchef, CAMPUS Gentofte

“Bogen var helt klart en succes som “opvarmning” til vores lederseminar, hvor vi bl.a. arbejdede med ledelse af innovationsprocesser.”

Eva Kanstrup, direktør Teknik og Miljø, Herning Kommune

“Rigtig, rigtig god. Lod mig rive med. Masser af skønne ordspil og gode billeder. Kan se det for mig. Velstruktureret. Fint flow. Let at forstå og relatere sig til. Elsker at du serverer viden om his- torien i diskrete bidder, så jeg føler mig beriget og nysgerrig. 1925. Godt tænkt og et helt anderledes bud på at flå innovation ned fra den abstrakte hylde og gøre den levende, vedkommende og ligetil. Den er stille og skøn i al sin vigtige enkelhed. Bum.”

Merete Due Paarup, indehaver, Image Consult

“Har også lige læst bogen – med stor glæde.”

Antje Behrens, lærer på Innovationsledelse, IBA

“Er begejstret for modellens enkelhed, men store anvendelighed til både store og små projekter… selv til idégenerering for kun en person.”

Annelene Hausmann, marketing manager, Borgen Shopping

Bogen kan lånes gratis på dit lokale bibliotek, men hvis du gerne vil have den for dig selv, så koster bogen under 100 kr. og kan bestilles hjem hos alle danske boghandlere. Den kan også sendes direkte hjem til dig, hvis du køber den hos en digital boghandler.

Læserne er de bedste bogsælgere, så her får du ingen salgsgas. Udelukkende reaktioner fra læserne af bogen.

Jeg vil gerne have idéer og nyheder om 1925 modellen

* indicates requiredIMG_6227


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/websites/web00162/www.1925modellen.dk/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59