Hvis du underviser i innovation og iværksætteri, så har jeg en metode, du gerne må bruge.

Uden at det koster dig en øre kan du her downloade og bruge en metode, som kan hjælpe skolebørn med at løse rigtige menneskers rigtige problemer. Den hjælper også til i firmaer, forvaltninger, foreninger og forsvaret og det er netop pointen. Den er ikke lavet til børn, men forstås også af børn, så de kan gå lige ud af skolegården efter endt undervisning og deltage i innovationsprocesser med det omgivende samfund, hvor de bruger præcis samme metode.

Klik her og find alle værktøj

Her kan du bestille alle 1925 modellens materialer.

Værktøjskassen koster 1.000 + moms. Vi betaler fragten. Værktøjskassen indeholder selve bogen 1925 modellen, arbejdsbogen, plakaten, bogmærket og tre ark af hvert arbejdspapir: "Stil krystalklare spørgsmål", "Læg en plan" og "Skab et overblik".

Klassesættet koster 1.925 + moms. Vi betaler fragten. Klassesættet indeholder fem eksemplarer af selve bogen 1925 modellen, fem arbejdsbøger, plakaten, 25 bogmærker og en hel blok med hvert arbejdspapir: "Stil krystalklare spørgsmål", "Læg en plan" og "Skab et overblik". Klassesættet er kun for skoler og uddannelsesinstitutioner.

Arbejdsblokkene koster 70 kr. pr. blok + moms + fragt. Vi betaler selvfølgelig fragten, hvis du i alt køber for mere end 500 kr. De tre arbejdspapirer leveres i en A3 blok med 25 ark på hver blok.

Navn

Email

Organisation

Adresse

Postnr.

By

Antal værktøjskasser du ønsker at bestille

Antal klassesæt du ønsker at bestille

Antal blokke af "Stil krystalklare spørgsmål"# du ønsker at bestille

Antal blokke af "Læg en plan" du ønsker at bestille

Antal blokke af "Skab et overblik" du ønsker at bestille

Indtast eventuelt EAN nr.

Besked


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/websites/web00162/www.1925modellen.dk/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59